Foto's schooljaar 2021-2022

APRIL 2022 : Vlak voor de paasvakantie houden we de traditie in ere om met de leerlingen een paasontbijt te voorzien. Een ander manier van onze dag beginnen en met goed gevulde buikjes en vrolijke snoeten uitkijken naar een fijne paasvakantie met hopelijk heel veel mooi weer.

MAART 2022 : CHOCOLADEMUSEUM : op 10 maart ging het structuurklasje van juf Hanne op uitstap naar het chocolademuseum in Antwerpen. Het werd een heel avontuur met de reis per trein. Juf Hilde en juf Annemie mochten mee op deze bijzonder dag. Met al die lekkere chocolade was het maar goed dat veel achter glas zat voor onze snoepertjes. En dat ze er soms zot van worden dat laten sommige gekke foto’s wel zien (hihi)

JANUARI 2022 GEDICHTEN DAG : In januari is het altijd gedichten-dag de laatste donderdag van de maand en erna volgt een hele week rond poëzie. De dagen voor gedichten-dag kreeg elke klas klassenpost. Elke dag een stukje van een gedicht zodat op gedichten-dag zelf het compleet was. De week erna werd de school versierd met allerlei korte versjes, rijmpjes of doordenkertjes. Alle leerlingen kregen een sigarenkoekje met daarin een mini mini papiertje met hun eigen rijmpje op. Dat moesten ze dan in de gangen gaan zoeken en als ze hun versje gevonden hadden, mochten ze hun naam erop schrijven. Sommige klassen kozen hun favoriete gedicht of slogan, andere klassen schreven samen met de juf een gedicht over de leerlingen van de klas. Top gedaan allemaal!!!

DECEMBER 2021 : VOORLEESWEEK met Mozakius Plusius, Lexia Dis en Hash Tag. Alle klasjes krijgen verhalen voorgelezen waar ze enorm van genieten. Telkens worden activiteiten aangekondigd met een kort rollenspel. De dag voor de kerstvakantie worden dan nog mooie kerstverhalen voorgelezen. Mozakius Plusius en Lexia Dis brengen elk klasje een bezoekje en de leerlingen genieten volop van deze bijzondere verhalen.

DECEMBER 2021: In december is er normaal steeds een Sinterklaasfeest. Jammer genoeg kon de Sint onze school geen bezoekje brengen dit jaar maar het structuurklasje van juf Myriam liet dit niet aan hun hartje komen en maakten een prachtige fotoreportage speciaal om naar de Sint en zijn Pieten op te sturen. Geniet maar fijn mee van deze prachtige foto’s.

TECHNIEK: lessen voor de leerlingen waar ze telkens opnieuw uitgedaagd worden, een andere benadering van het klassieke lesgeven

16 SEPTEMBER 2021 : Uitstap naar de VOERSTREEK

7 OKTOBER 2021 : HERFSTWANDELING

14 SEPTEMBER 2021 KINDERBOERDERIJ : Uitstap naar de kinderboerderij in Lanaken

8 SEPTEMBER 2021 SPELDAG : Speldag om elkaar beter te leren kennen

JULI-AUGUSTUS 2021 : NIEUWE RAMEN MOZAÏEK PLUS, RENOVATIE SPEELPLAATS EN SPEELWEIDE : van een make-over gesproken

Foto's schooljaar 2020-2021

Proclamatie schoolverlaters 2020-2021

EK voetbal – prijsuitreiking 2020-2021