We maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren. Klik HIER voor meer info.

Mozaïek Plus

Nieuwe foto's van onze activiteiten!!

Herfstwandeling:
Begin oktober is de jaarlijkse herfstwandeling. Klas 4 heeft mooie foto's gemaakt en we willen die dan ook graag delen op onze website. Het was weer een prachtige dag voor alle kids.
Klik HIER voor de foto's.

Pietenworkshop:
Op 25 november mochten de kleinsten van onze school op de Helix genieten van een heuse pietenworkshop. De leerlingen vonden het heerlijk. De foto's zijn HIER te bekijken.

Bezoek aan Gaiapark:
Op 26 november trokken enkele klassen naar het Gaiapark nadat ze in de klas tijdens de lessen wereldoriëntatie geleerd hadden over 'het dierenrijk'. Gelukkig werkte de weergoden een beetje mee en bleef het droog. Zo kon iedereen genieten van dit prachtige park. Klik HIER voor de foto's

Grootoudersfeest:
Op woensdag 27 november mochten we onze grootouders eens in de bloemetjes zetten met een mooi dansje. Alle klassen deden het schitterend en de groten van de structuurklas kondigden de optredens aan als volleerde presentatoren. Groot en klein mocht weer heel tevreden zijn. De foto's kunt u HIER bekijken.

Bezoek Mijnmuseum Waterschei:
Klassen 4 en 5 brachten onlangs een bezoek aan het mijnmuseum van Waterschei. Wat een prachtige uitstap was dat. Ontzettend veel geleerd over het mijnverleden. Klik HIER voor de foto's.

Bezoek aan The Bakery:
Op 2 december mochten klas 4 en klas 5 op bezoek gaan bij The Bakery in Maasmechelen. We waren erg onder de indruk van de prachtige machines waarmee gewerkt werd. Maar er was ook heel veel handwerk zoals bv de taarten. Het rook in ieder geval erg lekker en wat fijn dat we na afloop van de rondleiding ook een lekkere koek kregen. Gelukkig hadden de leerlingen ook aan hun gedacht en mooie tekeningen gemaakt voor de begeleider die er erg tevreden mee was.Voor de foto's klik HIER.